Trgovina

Stenska kondenzacijska naprava Ecotec plus Vaillant
28 maja, 2021
TOPLOTNA ČRPALKA KRONOTERM ADAPT 0416
8 junija, 2021
Prikaži vse

TOPLOTNA ČRPALKA KRONOTERM ADAPT 0312

1.00

  • Izjemno visoka učinkovitost – SCOP 4,92
  • Ena izmed najtišjih toplotnih črpalk na evropskem trgu. Njeno delovanje je tudi do 20x tišje od zahtev evropske direktive Ecodesign.
  • IAH sisem – Popolno prilagajanje delovanja potrebam objekta, vašim potrebam ter učenje na podlagi preteklega delovanja.
  • Sistem MyDesign – prilagoditev barve in materiala ohišja
  • Robustno ohišje, ki kljubuje vremenskim vplivom – dodatne zaščite niso potrebne
  • Enostavna in hitra vgradnja – naprava vsebuje vse ključne elemente, kar skrajša in poceni samo vgradnjo
  • Upravljanje na daljavo preko aplikacije Cloud.Kronoterm – WEB modul za nadzor na daljavo vgrajen serijsko
  • Vodna povezava z notranjo enoto (zalogovnik ali hidravlični modul)
  • Dve možnosti notranje enote: Hydro C (kotlovnica na 0,5 m2, z vgrajenim zalogovnikom tople sanitarne vode) ali Hydro S
Kategorija:
Opis

Toplotna črpalka Adapt je prilagodljiva v delovanju, vgradnji in izgledu. Zasnovana s ciljem, da tehnologija postane nevidna, da se naprava po vgradnji čim bolj zlije z okolico, da s pojavnostjo in hrupom ne vzbuja pozornosti, hkrati pa z izjemno učinkovitostjo uporabniku zagotavlja maksimalno udobje v smislu ogrevanja, hlajenja, nizke hrupnosti in nizkih stroškov obratovanja. Primerne so za stanovanjske hiše, za talno ali radiatorsko ogrevanje. Ista naprava se lahko uporabi za ogrevanje ali hlajenje stavbe in segrevanje sanitarne vode. Na voljo v različnih barvah.

Toplotna črpalka ADAPT skupaj z notranjo enoto HYDRO predstavlja popoln variabilen sistem, hladilniško in hidravlično prilagodljiv glede na toplotne potrebe objekta. Zunanja enota, kompaktna toplotna črpalka zrak/voda ADAPT, se odlikuje po izredno tihem delovanju ter dovršeni obliki. Kompaktna toplotna črpalka ADAPT je z notranjo enoto HYDRO povezana z enostavno vodno cevno povezavo. Toplotno črpalko ADAPT odlikujejo vrhunska tehnologija, zmogljivost in učinkovitost.

Toplotna črpalka ADAPT, tipa zrak – voda, je ena najtišjih toplotnih črpalk na tržišču. Neslišna notranja enota ji omogoča, da je tišja od delovanja računalnika. Ne emitira nobenih zvokov, ne moti okolice in se zlije z njo. Izredno visoki sezonska učinkovitost in prilagodljivost pri talnem in pri radiatorskem ogrevanju predstavljata nepremagljivo varčnost.

Posebno pozornost je namenjena tudi skrbi za okolje – uporabljeni so okolju prijazni elementi, ki se prijetno zlijejo z okolico, in novo hladivo, ki je lažje razgradljivo in posledično zmanjša vpliv na toplogredne izpuste. Uporabljeno je popolnoma novo hladivo R452b, ki ne škoduje ozonu in ima kar 67 % nižji ogljični odtis od obstoječih hladiv. Nova generacija okolju prijaznih toplotnih črpalk je tako edina, ki ob varčni uporabi zagotavlja tudi učinkovito rabo energije in obnovljivih virov energije. Novo zvočno izolirano ohišje v vseh pogojih in prostorih zagotavlja izredno tiho, skoraj neslišno delovanje.

Enostavno upravljanje na daljavo tako, da toplotno črpalko z mobilno aplikacijo Cloud.Kronoterm lahko spremljate vedno in povsod. Želeno temperaturo lahko nastavite pred prihodom domov, se izognete obiskom serviserjev, saj bodo večino napak odpravili na daljavo. In če napake ne boste opazili, vas bo na nepravilno delovanje opozorila naprava kar sama. Ročno popisovanje porabe in stroškov ni več potrebno, saj lahko vse, tudi proizvedeno toploto ter njeno učinkovitost pregledno spremljate na aplikaciji.

Pametna inteligenca bo na podlagi pridobljenega znanja delovanje prilagajala glede na vremenske napovedi ter celo glede na vaše potrebe in potrebe objekta. Tako boste z njo dosegali do 30 % višjo učinkovitost. Z vami bo preživela več časa, vi pa boste ob tem še dodatno privarčevali. Tudi na prostoru, saj se bo zadovoljila z 0,5m2 veliko kotlovnico. Skrajšali so čas montaže, tako da bodo vašo novo življenjsko sopotnico hitro pripravili na vstop v vaš dom. Zaradi enostavnega in hitrega zagona se boste lahko ogrevali še isti dan.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.