Trgovina

Toplotna črpalka Panasonic AQUAREA – High Performance, All in One, generacija J, 5 kW
9 junija, 2021
PANASONIC KLIMATSKA NAPRAVA KIT CU-CS-TZ25WKE – 2,5KW
9 junija, 2021
Prikaži vse

Toplotna črpalka Panasonic AQUAREA – High Performance, All in One COMPACT, generacija J, 7 kW

Nova Aquarea generacije J je primerna za nove vgradnje in domove z nizko porabo energije. Izredna učinkovitost in energijski prihranki z zmanjšanimi emisijami CO2 in zelo majhno porabo prostora. Izboljšana zmogljivost in vrednost COP do 5,33. Energijska učinkovitost A+++ (ogrevanje 35°C/55°C).

Kategorija:
Opis

Panasonic Aquarea ponuja rešitve, zaradi katerih bo izraba energije v vašem domu učinkovitejša, vgradnja pa cenejša in enostavnejša. AQUAREA generacije J je primerna za nove vgradnje in domove z nizko porabo energije. Odlikuje jo izredna učinkovitost in energijski prihranki z zmanjšanimi emisijami CO2 ter izboljšano zmogljivostjo z vrednostjo COP do 5,33. Najnovejši model toplotne črpalke Panasonic generacije J All inOne COMPACT je model, ki zasede zelo malo prostora.

Energijski razred za ogrevanje v povprečnih podnebnih razmerah (voda 35°C/55°C): A+++/A++

Nova Aquarea generacije J s hladilnim plinom R32

V skladu z evropskimi državami, ki si prizadevajo za varovanje in ohranjanje okolja, je Panasonic med prvimi zamenjal obstoječe hladilno sredstvo z R32. Hladilni plin R32 ima v primerjavi s plinoma R22 in R410A zelo majhen vpliv na tanjšanje ozonskega plašča in globalno segrevanje.  Njegova vgradnja je izredno preprosta, hladilno sredstvo pa je tudi lažje reciklirati. Nima praktično nobenega vpliva na tanjšanje ozonskega plašča in 75% manjši vpliv na globalno segrevanje. Posledica uporabe R32 so nižji stroški in večja energetska učinkovitost.

Toplotna črpalka Aquarea generacije J R32 je zasnovana posebej za domove z nizko porabo energije. Ohranja vse kvalitete naprave Aquarea (energetski razred A+++, Service Cloud…), dodaja še večjo učinkovitost (SCOP do +5% v primerjavi z generacijo H, ogrevanje sanitarne vode) in prilagodljivost (temperatura vode 60°C, daljša dolžina cevi…), nekatere nove pametne funkcije ter več udobja (krivulja ogrevanja do – 20°C pri nizik temperaturah…), več tihih zunanjih enot, magnetni filter za vodni cikel…

Na voljo je v izvedbi 3 kW, 5 kW, 7 kW, 9 kW.

Toplotne črpalke AQUAREA High Performance generacije J so primerne za ogrevanje in hlajenje. Toplotna črpalka z močjo 7 kW je primerna za objekte velikosti cca 100 m2 (ob zadoščenih pogojih primerne izolacije).

Visoka zmogljivost – vse v enem 

Sistem inverter +

Sistem inverter + razreda A omogoča v primerjavi z modeli brez inverterja do 30-odstotne prihranke pri električni energiji. Na ta račun privarčujete vi in zmanjšate negativne vplive na naravo!

Do -20 °C v načinu ogrevanja

Toplotna črpalka deluje v načinu ogrevanja pri zunanji temperaturi tudi do -20° C.

Obnova

Naše toplote črpalke Aquarea je mogoče priklopiti na obstoječe ali nove ogrevalne sisteme.

Solarni komplet

Za še večjo učinkovitost je naše toplotne črpalke Aquarea s pomočjo dodatnega kompleta mogoče priključiti na fotovoltaične sisteme.

Topla voda za gospodinjstvo (DHW)

Sistemi Aquarea vam z dodatnim hranilnikom za toplo vodo omogočajo tudi ogrevanje tople vode za gospodinjstva ob zelo nizkih stroških.

Storitev na daljavo – Smart Cloud

Aquarea Smart Cloud je veliko več kot le preprost termostat za izklop oziroma vklop ogrevalne naprave. Je zmogljiva in intuitivna rešitev za daljinsko upravljanje celotnega sklopa funkcij ogrevanja in priprave tople vode, vključno s spremljanjem porabe energije.Deluje po vzpostavitvi povezave med enoto Aquarea generacije J ali H in oblakom prek brezžičnega ali žičnega omrežja LAN lahko uporabnik dostopa do portala v oblaku in oddaljeno upravlja vse funkcije enote. Prav tako lahko serviserjem omogoči dostop do prilagojenih funkcij, ki se uporabljajo za vzdrževanje in spremljanje na daljavo. Najnaprednejše upravljanje ogrevanja danes in v prihodnosti. Enoto Aquarea je mogoče povezati z oblakom prek naprave CZ-TAW1, kar končnim uporabnikom omogoča upravljanje enote, serviserjem pa vzdrževanje na daljavo.

Funkcije, ki jih storitev omogoča: vizualizacija in upravljanje, časovno razporejanje, statistika porabe energije, obvestila o okvarah…

5-letna garancija za kompresor

Za kompresorje iz celotne serije ponujamo petletno garancijo.

Toplotna črpalka Panasonic AQUAREA generacija J je dobavljiva v izvedbi Split (možnostjo priklopa ločenega bojlerja sanitarne vode) in v izvedbi All In One (z vgrajenim 185-literskim bojlerem sanitarne vode).  

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.