Solarni paneli

SOLARNI PANELI

Tople voda je nekaj povsem samoumevnega v našem vsakdanjem življenju za umivanje, čiščenje… Uporaba solarnih sistemov nam omogoča segrevanje tople vode alo pa ogrevanje stanovanjskih, poslovnih in javnih objektov. Gre za aktivno obliko izkoriščanja sončne energije, ki spada med obnovljive vire energije. Današnji solarni sistemi so tehnološko dovršeni in ekološko prijazni proizvodi za pridobivanje in pretvorbo sončne energije v toplotono. Sončni kolektorji lahko pokrijejo večino dnevnih potreb po topli sanitarni vodi in znaten del potreb pri ogrevanju prostorov.

Solarni sistemi za ogrevanje sanitarne vode v veliki meri nadomestijo delovanje obstoječih sistemov ogrevanja (plin, olje, les). Princip delovanja solarnih sistemov je v izrabi sončne energije preko kolektorjev, ki so zbirnik sončnih žarkov. Skozi grelce se toplota kanalizira v ogrevalni sistem in s tem neposredno ogreva sanitarno vodo. V primeru, premalo sončne toplote se vključijo električni dogrejevalniki, ki vodo segrejejo na potrebno temperaturo.

V našem podjetju ponujamo storitev na ključ pri izberi, načrtovanju, vgradnji in vzdrževanju solarnih sistemov.
Prednosti solarnih sistemov so:
- izkoriščanje obnovljivih virov energije
- naravni način pridobivanja energije
- stroškovno ugoden sistem
- okolju prijazno

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.